Tuesday, July 24, 2012

Bercuti di Singapore.. Universal Studio..




           Ni kali ke 3 rasanya che masuk singapore.. tapi kali ni masuk utk mekap Uji Rashid sebenarnya.. tup2 dia x sihat pulak utk buat show kat sana.. nak x nak kita org terpaksa pegi.. sebab semuanya dah diplan.. asalnya nak drive ke Johor.. tukar plan naik bas jer.. senang.. boleh tido.. x byk sangat che nak ceritakan kat sini berbanding pegi Jakarta aritu.. sbb Jakarta aritu pergi lama.. ni pegi 2 hari 1 malam jer.. x sempat buat apa pun..


            1st day jejalan tgk shopping komplek.. che sempat beli lipstain sephora yg x der kat sephora kl ni.. mlm tu che beli beg Tommy Hilfiger.. SGD10 jer.. kat china town.. pegi sana lepas makan2 kat lupa lak namanya..


            Second day baru kita org pegi Universal Studio.. Ok lah Universal Studio ni.. Terasa lah class dia.. Pembangunan yg terancang & memikirkan keselesaan pengunjung.. Disamping terasa world class dia.. Performer dia pun byk yg import.. Sesuhai lah.. Sbb kita mmg sexpek brand ni dari US kan.. Xkan nak tgk muka superman mata sepet kan? Cuma che rasa game yg best giler dia x byk.. Ada few yg mmg best.. The best is Transformers 4D.. Mmg best giler!! Rasa mcm che berada bersama dorg bersama2 berlawan.. Tambah best sebelah che mat saleh.. Hemsem gak.. Kita org jerit bersama.. Terus che bayangkan kalau lah sama2 menjerit atas katil.. Tentu lebih best dari main tramsformers ni.. Gitew.



























1 comment:

  1. Pakej Tempat-tempat Menarik di Singapura
    - Universal Studios Singapura
    - Singapura Marine Life Park
    - Singapura Flyer
    - Day + Night Safari di Singapura
    - Tempahan Singapura Marina Bay Sands Hotel
    - Tempahan Hotel Masa Perayaan Sentosa Singapura
    dan lain-lain

    Travel Delight
    http://traveldelight.biz
    QQ: 841-888-666
    ask@traveldelight.biz
    +65 6292-2221

    Hai, kami adalah agensi pelancongan di Singapura. Blog yang anda tulis sangat sempurna, gambar-gambar anda juga menarik dan cantik. Ia sangat berguna untuk tetamu kami. Bolehkah kami bekerjasama dengan anda?

    Kami mengharapkan balasan anda.

    ReplyDelete